Vladar off-road terena

Vladar off-road terena

Tvrtka PK protekli tjedan organizirala je testiranje off-road performansi Ford Rangera 4×4 po “slavonskim” ravnicama u mjestu Oprisavci pokraj Slavonskog Broda. Isprobana je vožnja i stabilizacija vozila po svim off-road uvjetima. Vozilo se pokazalo iznimno “moćno” za sve izazove vožnje po blatnim, mokrim i šljunčanim terenima. Uvjeti su bili idealni za testiranje vozila za tvrtke koje posluju na tom području. Za tu priliku na vozilo su montirani off-road pneumatici 255/70 R16. Svi prisutni partneri imali su priliku isprobati vožnju i rad Palfinger radne platforme P130A.

PK_kamionske_nadogradnje_palfinger_radna_platformaPK_kamionske_nadogradnje_palfinger_radna_platformaPK_kamionske_nadogradnje_palfinger_radna_platforma

Palfinger platforma P130A oduševljava svojom jednostavnošću i funkcionalnošću. Ugrađena je na vozilo B kategorije što je velika prednost. Radna visina je 13m dok je bočni dohvat 6m. Kapacitet radne košare je 250kg predviđenih za dva radnika i alat. U radnoj košari nalazi se priključak za zrak/vodu/struju. Upravljanje je potpuno hidraulično, a moguće je iz radne košare i s tla. Vozilo je iznimno kompaktno, ima ergonomičan dizajn te izuzetno nisko težište što mu donosi maksimalni stabilitet kada se kreće po cesti ili off-road putevima.

U planu je napraviti još sličnih prezentacija tako da se Fordu spema još nekoliko avantura u narednom razdoblju.