PK d.o.o. SERVIS

Poduzeće PK d.o.o. za proizvodnju hidrauličnih kamionskih nadogradnji je zastupnik vodećeg svjetskog proizvođača hidrauličnih kamionskih dizalica Palfinger AG od 1992. godine na hrvatskom tržištu.

Kao zahvalu za ukazano povjerenje, razvili smo službu prodaje rezervnih dijelova i službu servisa diljem regije kako bi Vi mogli imati maksimalno kvalitetnu podršku u održavanju proizvoda i otklanjanju zastoja do kojih može doći bez obzira gdje se nalazili.

Kvalitetu našega servisa osiguravaju dugogodišnji djelatnici koji se konstantno usavršavaju na tečajevima i školovanjima organiziranim od strane proizvođača opreme koju zastupamo. Osim toga, koristimo razne digitalne alate (Smart Eye, XR App,…) kako bi naša usluga bila na najvišem mogućem nivou.

Softver za dijagnostiku

Kako bi bili u korak s izazovima tržišta i konstantno napredovali, pratimo najnovije digitalne trendove. Upravo zbog toga koristimo PALDIAG – Palfingerov softver za dijagnostiku.

Pomoću ovog uređaja, naši djelatnici imaju mogućnost konfiguriranja postavki stabilnosti (ISC, HPSC-Plus LOAD), sustava pomoći (P-Fold) i sustava udobnosti (AOS, SRC, RTC, Soft Stop,…). Postoji i mogućnost definiranja ograničenja opterećenja i područja ograničenja, postavki brzine, kalibracije senzora naknadne ugradnje funkcija te još mnogo toga. Zahvaljujući jednostavnom sučelju, kvaliteti i učinkovitosti ovog uređaja usluge našeg servisa su puno kvalitetnije jer proizvod možemo konstantno prilagođavati prema Vašim željama.

Sustav za praćenje dizalice – PALdesk

Online sustav PALdesk pruža podatke koji su vam, kao upravitelju voznog parka, potrebni za optimalno planiranje postavljanja vaše opreme i najbolje korištenje njihovog kapaciteta. Možete pratiti detaljne informacije o svakom dijelu opreme, omogućujući vam da odredite njegovu trenutnu lokaciju, radni status i trenutnu primjenu. Statistika korištenja, trenutni podizni kapacitet, intervali održavanja te najbliži servisni partner u trenutku samo su neke od značajki koje možete pratiti. Na ovaj način imate izvrsnu bazu za optimalno korištenje kapaciteta proizvoda.

Palfinger Connected

Palfingerov PALdesk sustav ima opciju umrežavanja između voditelja (Fleet Monitor), rukovatelja dizalice (Operating Monitor) i servisnog centra (Service Cockpit) u svakom trenutku. S Fleet Monitor platformom možete pratiti lokaciju Vaše dizalice u bilo kojem trenutku, vidjeti ima li kakvih problema i kad joj je potreban servis na temelju radnih sati. Budući da je bit ovih alata bolje umrežavanje, vaš servisni centar ima uvid u tehničko stanje vaših proizvoda cijelo vrijeme i upozorava Vas kada nešto nije u redu ili je potreban servis. Takvim optimiziranim i produktivnim planiranjem servisa vaša dizalica će zasigurno imati više radnih sati no inače. Osim toga, postoji opcija Job Planner koja vam omogućava planiranje rada unaprijed. Možete raditi simulacije mogućih radijusa rada u ovisnosti od pozicije stabilizatora i vidjeti koja je od vaših dizalica najbolji izbor za težinu koju ste planirali dizati. Više informacija možete pročitati u našoj brošuri.

 Pogledajte kako to funkcionira na djelu:

Djelatnosti koje obuhvaća služba postprodaje su sljedeće:

  • prodaja originalnih rezervnih dijelova za svu PALFINGER opremu i uređaje
  • prodaja dodatne PALFINGER opreme
  • prodaja dodatne opreme proizvodnje PK d.o.o.
  • servis svih PALFINGER proizvoda:
   – hidraulične dizalice PALFINGER
   – šumarske dizalice EPSILON
   – navlakači i samopodizači kontejnera PALIFT
   – utovarne rampe MBB – PBS
   – radne košare BISON – WUMAG
   – prijenosni viličari CRAYLER
  • prodaja originalnih rezervnih dijelova za mini rovokopače TAKEUCHI
  • servis mini rovokopača TAKEUCHI
  • izrada hidrauličnih cijevi
CENTRALA RIJEKA

Kukuljanovo 317

HR-51227 Kukuljanovo

tel:+385 51 503 150

fax:+385 51 252 002

SERVISNI CENTAR RIJEKA

Kukuljanovo 365
HR-51227 Kukuljanovo
tel:+385 51 503 150
fax:+385 51 252 002

SERVIS I REZERVNI DIJELOVI

Servis
tel:+385 51 503 160
tel:+385 51 503 181

Servis takeuchi program
tel:+385 51 503 179

Prodaja rezervnih dijelova:
tel:+385 51 503 156
+385 51 503 182

PK d.o.o. – POSLOVNI CENTAR ZAGREB

Industrijska 5
10370 Dugo Selo
tel:+385 1 2754 219
fax:+385 1 2754 606

E-MAIL

info@pk.hr

OVLAŠTENI SERVISNI CENTRI DILJEM REGIJE

BRZA USLUGA SERVISA DIREKTNO NA TERENU

Kako bi vam maksimalno olakšali situaciju i ubrzali otklanjanje poteškoća, šaljemo naše servisere direktno na gradilište.

SMART EYE – POMOĆ NA DALJINU

Palfingerova SMART EYE tehnologija omogućava našim tehničarima koji su na terenu direktnu audiovizualnu komunikaciju s vrhunskim stručnjacima u stvarnom vremenu i u svim vremenskim uvjetima kako bi što profesionalnije uklonili probleme.

Pogledajte kako to funkcionira na djelu:

PREPUSTITE BRIGU O VAŠIM PROIZVODIMA NAMA

S našim servisnim ugovorima nudimo uslugu servisa koja je izrađena po Vašoj mjeri. Ovisno o programu koji izaberete, obvezujemo se redovno servisirati, popravljati, održavati i čistiti vaše proizvode te osiguravati potrošne dijelove.

Naša uspješnost uvelike ovisi o Vašoj uspješnosti. Stoga smo osigurali servisne pakete kako vi ne bi morali više brinuti o održavanju proizvoda što Vam ostavlja više vremena da se da se usredotočite na druge, bitnije aspekte Vašeg poslovanja.

Kako bi se maksimalno prilagodili Vašim potrebama, razvili smo različite razine servisnih ugovora: PURE, PERFORM, PRO i PRIME

servis-palfinger

REZERVIRAJTE VAŠ TERMIN:

  30

  GODINA USPJEŠNOG POSLOVANJA

  3400

  ISPORUČENIH PALFINGER DIZALICA

  3000

  PROIZVEDENIH KAMIONSKIH NADOGRADNJI

  600

  PROIZVEDENIH PRIKOLICA I POLUPRIKOLICA

  130

  ZAPOSLENIH DJELATNIKA