Palfinger dizalica PK 17.001 SLD3 C i traktorska prikolica za tvrtku VODOTEHNIKA

Palfinger dizalica PK 17.001 SLD3 C i traktorska prikolica za tvrtku VODOTEHNIKA

Traktorsku nadogradnju i prikolicu na traktoru John Deer 6145M isporučili smo za naše kupce, tvrtku Vodotehnika. Njihovo zadovoljstvo potvrđuje činjenica kako je ovo već druga identična isporuka ovakve nadogradnje koja se sastoji od Palfinger dizalice PK 17.001 SLD 3 C i traktorske prikolice naše vlastite konstrukcije i proizvodnje.

Palfinger dizalica PK 17.001 SLD 3 C s četiri hidraulična produžetka ima dohvat od 12,6 m. Dizalicom se upravlja putem radio upravljanja. Dodatnie cijevi hidraulike omogućavaju joj spajanje hidrauličnih uređaja poput grabilice ili bušeće garniture. Hidraulični sistem opremljen je hladnjakom ulja koji omogućava dugotrajni rad a da se ulje u sistemu ne pregrijava. Nadogradnja je opremljena s četiri hidraulično izvlačivia bočna stabilizatora što traktorsku nadogradnju čini iznimno stabilnom u radu s dizalicom.

Traktorska nadogradnja isporučena je s traktorskom prikolicom za prijevoz stupova bruto mase 10.000 kg. Dužina utovarnog prostora prikolice je 6.000 mm. Prikolica ima čeličnu podnicu s priveznicama za vezivanje tereta i dva para “štica” za fiksiranje stupova.

Traktor John Deere isporučila je tvrtka Novocommerce, ovlašteni uvoznik i distibuter poljoprivrednih strojeva John Deere. John Deere 6145M kompaktni je traktor srednje klase, namijenjen za sve poslove poljoprivredne proizvodnje. Izuzetno je okretan, udoban za vozača i ima odličnu preglednpst te najveću nosivost u klasi. Brojnim značajkama povezivosti i integriranih rješenja koja su uz njega moguća, predstavlja odličan izbor za svakog modernog proizvođača. Traktori serije M najprodavaniji su u Hrvatskoj niz godina.

Tvrtka Vodotehnika d.d. specijalizirana je za izgradnju i projektiranje cjevovodnih sustava od izvorišta do potrošača – uključujući tretman pitkih, tehnoloških i otpadnih voda. Bave se izgradnjom vodovodnih i kanalizacijskih instalacija javnih, poslovnih i stambenih objekata, te izgradnjom cjevovoda za korozivne medije. Osim navedenog bave se projektiranjem i gradnjom sustava bazenske tehnike te crpnih i precrpnih stanica. Djeluju na dvije lokacije u Zagrebu i zapošljavaju čak 150 djelatnika,  od kojih je minimalno 20% sa visokom i višom stručnom spremom.