PK d.o.o.

Kukuljanovo 317, 51227 Kukuljanovo, Hrvatska

Tel: 051/ 503 – 150

MB: 1198017, MBS: 040033863

OIB: 07930503403

EUID: HRSR.040033863

VAT ID / EORI HR07930503403

Osnovan kod TS u Rijeci, Temeljni kapital: 10.210.000,00 kuna uplaćen u cijelosti

Odgovorne osobe: Andrej Rustja, direktor

Žiro račun:

Erste&Steiermärkische Bank d.d.

IBAN: HR4524020061100379731

SWIFT/BC: ESBCHR22

 

Izjava o privatnosti na internetskim stranicama

Izjava o privatnosti je sastavni dio poslovanja tvrtke PK d.o.o. te se odnosi na privatnost osobnih podataka koji se prikupljaju i koriste na ovim stranicama.

Ova Izjava sastavljena je s ciljem ispunjavanja uvjeta u pogledu zakonitosti obrade osobnih podataka i drugih uvjeta utvrđenih i propisanih Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (dalje u tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka).

PK d.o.o (dalje u tekstu: Voditelj obrade) kao voditelj obrade prikuplja Vaše osobne podatke u različite svrhe s ciljem prodaje proizvoda ili ugovaranja usluga, te se u prikupljanju i obradi Vaših podataka vodi načelom transparentnosti i sigurnosti.

Podatke prikupljamo, obrađujemo i čuvamo kako bi se pobrinuli da Vaše iskustvo korištenja stranice bude najugodnije, a sigurnost podataka na najvišoj razini.

U svrhu potpune transparentnosti i maksimalne sigurnosti prilikom korištenja naših stranica molimo kupce da pažljivo pročitaju ovu Izjavu. Ukoliko se slažete s izjavom, elektroničkom potvrdom se podrazumijeva da ste razumjeli naše Uvjete poslovanja te nam dajete privolu za prikupljanje, obradu i dijeljenje podataka u skladu s ovom izjavom i zakonskim odredbama.

 

NAČIN I VRSTE OSOBNIH PODATAKA KOJE PRIKUPLJAMO

Poslovno uvjetovani podaci

Prikupljamo vaše podatke koje nam vi stavljate na raspolaganje prilikom namjere sklapanja ugovora o kupnji naših proizvoda ili usluga, koji su potrebni za izvršavanje ugovora, kao što su ime i prezime, adresa, podaci za kontakt (adresa e-pošte, broj telefona), osobni identifikacijski broj (OIB), i obrađujemo ih tijekom trajanja našeg ugovornog odnosa.

To uključuje i podatke neophodne za isporuku ugovorenih proizvoda i usluga, te izdavanje računa, podatke koji dokazuju ovlaštenje za sklapanje Ugovora, i podatke prikupljene prilikom komunikacije s nama (npr. kontaktni podaci). Navedene podatke obrađujemo tijekom trajanja našeg poslovnog odnosa i s obzirom na zakonske obveze pohrane istih zadržavamo u skladu s našim opravdanim legitimnim interesom u narednom razdoblju .

 

Web stranica

Iako možete koristiti našu web stranicu bez davanja bilo kakvih osobnih podataka, nakon što nas kontaktirate putem našeg kontakt obrasca ili izravno putem naših e-mail adresa, Voditelj obrade prikuplja informacije o vama. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su vaše ime, adresa e-pošte,) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na vaš zahtjev. Voditelj obrade neće dijeliti vaše osobne podatke s bilo kojom trećom stranom niti će im dopustiti pristup.

 

INFORMACIJSKA SIGURNOST

Kada Voditelj obrade prikuplja informacije o vama, osiguravamo da su vaši osobni podaci zaštićeni od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju. To se provodi kroz odgovarajuće profesionalne tehničke mjere i pomno birane poslovne partnere koji osiguravaju najvišu razinu sigurnosti obrada podataka

 

PRAVA ISPITANIKA I NAČIN OSTVARIVANJA PRAVA

Voditelj obrade poštuje pravo na privatnost, podatke prikuplja i obrađuje samo uz postojanje zakonitih osnova obrade te ispitanici u svakom trenutku zadržavaju određena prava u odnosu na obrade njihovih podataka.

Ispitanici imaju sljedeća prava:

  • Pravo na pristup podacima – ispitanik ima pravo dobiti od voditelja obrade potvrdu o svim podacima koji su o njemu prikupljeni.
  • Pravo na ispravak – ispitanik ima pravo na ispravak netočnih osobnih podataka.
  • Pravo na brisanje – ispitanik ima pravo ishoditi brisanje osobnih podataka koji se na njega odnose.
  • Pravo na ograničenje obrade – ispitanik ima pravo na ograničenje obrade.
  • Pravo na prijenos podataka – ispitanik ima pravo da osobne podatke koji su u strojno čitljivom formatu prenese drugom voditelju obrade.
  • Pravo na prigovor – ispitanik ima pravo uložiti prigovor na obradu osobnih podataka.
  • Ispitanik ima pravo u svakom trenutku zahtijevati realizaciju bilo kojeg od gore navedenih prava.

U slučaju da želite saznati više o tome koje podatke pohranjujemo te na koje načine, ili bilo što vezano uz zaštitu osobnih podataka slobodno nas kontaktirajte na info@pk.hr

 

PRAVO NA PODNOŠENJE PRIGOVORA NADLEŽNOM TIJELU

Ukoliko ispitanik smatra da je obrada osobnih podataka koju provodimo protivna propisima o zaštiti osobnih podataka, možete se obraditi  Voditelju obrade putem našeg kontakt obrasca na internetskoj stranici ili poslati e-poštu na info@pk.hr

Na vaš ćemo zahtjev odgovoriti u najkraćem mogućem roku, a najkasnije mjesec dana od primitka vašeg zahtjeva. U slučaju nemogućnosti sigurne potvrde vašeg identiteta bit ćemo slobodni zatražiti dodatnu provjeru vašeg identiteta.

Svoj prigovor također možete uputiti i nadzornom tijelu – Agencija za zaštitu osobnih podataka, Zagreb, Martićeva 14, a od 25. svibnja 2018. godine i nadzornom tijelu unutar EU-a.

 

POVREDA PODATAKA

U slučaju kršenja privatnosti podataka ili narušavanja integriteta podataka unutar naše ili baze nekog od naših ugovorenih partnera obavijestiti ćemo nadležna tijela te sve relevantne osobe u roku 72 sata od nastalog prekršaja.

 

UNAPRJEĐENJE OVE POLITIKE PRIVATNOSTI

Izjava o privatnosti tvrtke PK d.o.o. se može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavom na ovoj stranici, te izmjene stupaju na snagu po samoj objavi na stranici. Iz istoga razloga molimo kupce i posjetitelje da periodično provjere stranicu o potencijalnim izmjenama Općih uvjeta poslovanja jer neće biti eksplicitno obaviješteni o promjenama.

Ova Izjava o privatnosti stupa na snagu i primjenjuje se od dana 25. srpnja 2022. godine.